注册 登录  
 加关注
   显示下一条  |  关闭
温馨提示!由于新浪微博认证机制调整,您的新浪微博帐号绑定已过期,请重新绑定!立即重新绑定新浪微博》  |  关闭

fuck you是首好歌

委培年快完了……哭……

 
 
 

日志

 
 

12.14抽起條筋  

2009-12-14 20:10:32|  分类: 很求是,很浙大 |  标签: |举报 |字号 订阅

  下载LOFTER 我的照片书  |

捉之都系book著23號嘅非,即系話我會skip著c程同埋線代嘅考試。5鬼理啦!還掂D學分全部作廢,咁樣可以留多4日去北京Happy~~

呢幾日真系5多爽……尋日去同學屋企party,玩戀愛層層疊嘅大冒險果陣居然所有人針對我,我玩得遮,洗hi咁啊?!種要玩到好hi儘喔,即刻搞到我沒曬mood!!!禍禍要人捻大冒險果陣就個個做縮頭烏龜,系都要我捻,頂你比我Didea玩完就count曬落我度!D人系埋癡線嘅遮?!

為著個party,微積分功課完全沒做,今日補不定積分功課補到只積咁,落著6個鐘落去先做著一半!!煩死!!!聽日又有新嘢到!!!今晚辯論賽又要討論成個鐘,英文essay聽日就due啦,種有Dc程完全沒體過書!早知我就5hi去個party啦!!沒野到種要搞到成肚火翻來!!!

好hi 煩啊!!!!我理科差我知啦!好Hi憎數學啊!!!!!!!!!!!!!!!

  评论这张
 
阅读(80)| 评论(10)
推荐 转载

历史上的今天

评论

<#--最新日志,群博日志--> <#--推荐日志--> <#--引用记录--> <#--博主推荐--> <#--随机阅读--> <#--首页推荐--> <#--历史上的今天--> <#--被推荐日志--> <#--上一篇,下一篇--> <#-- 热度 --> <#-- 网易新闻广告 --> <#--右边模块结构--> <#--评论模块结构--> <#--引用模块结构--> <#--博主发起的投票-->
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

页脚

网易公司版权所有 ©1997-2017